Vores tjenesterKeramisk Coating

Vi er hos Nordals Bilpleje certificeret Soft99 QJUTSU installatører. Dette betyder at vi kan tilbyde keramisk coating med garanti. Keramisk coating en god og effektiv måde at beskytte klarlakken eller malingen på bilen. Alle coatings er Quartz/SiO2 baseret og dette vil sige at coatingen bliver hård som glas ved hærdning og dette kommer med en række af fordele. Overfladen på bilen beskyttes mod de elementer som bilen kan blive udsat for og derudover vil bilen være en del lettere at vedligeholde. Der er mange fordele ved at få udført en keramisk coating til din bil. Læs fordelene nedefor...

» Bilen er bedre beskyttet mod ridser i lakken.

» Det er vand afvisende, hvilket gør det let for dig at vaske bilen.

» Du er forhindret mod lakdefekter fra syreregn.

» Du er beskyttet mod den uundgåelige oxydering fra solens UV-stråler.

» Du vil opleve en flottere glans og dybde i lakken pga. tykkelsen kontra lakforsegling.

Ved rette vedligeholdelse af bilen vil dette holde op til 4-5 år.

Eksteriør

Vi hos Nordals Bilpleje vasker alle biler med en håndvask, for bedst muligt at skåne bilens lak for diverse ridser som blandt andet opstår i vaskehaller, hvor køretøjet vaskes med en grov mekanistisk børste. Dette får ikke altid bilen vasket grundigt og dermed slider det også kraftigt på lakken, når der ikke forvaskes rigtigt. Ved en håndvask sørger vi for at tage godt hånd om køretøjet som får en grundig vask med vores lækre produkter, som fjerner snavsen optimalt.

Polering

Du kan hos Nordals Bilpleje få poleret lakken på din bil. Dette er med til at vedligeholde lakken og forlænge dens levetid samt rensens lakken i dybden. Poleringen er derudover med til at forbedre lakkens kosmetiske tilstand markant. Processen forgår således at der bliver slebet et fint lag af lakken af, så lakken bliver ens og hermed opnår lakken den optimale glans! Vi kører med forskellige trin af poleringer alt efter behovet og ønsket for dit køretøj.

Læs om de forskellige trin nedenfor...

1 trins polering

» Fjerner lette ridser, mattering af lakken og opfrisker lakkens kosmetiske tilstand.

» Denne poleringstype er til dig der ønsker en let opfriskning af lakken på dit køretøj » Ridsfjernelse 50-65%


2 trins polering

» Fjerner grovere ridser, mattering af lakken og opfrisker lakkens kosmetiske tilstand.

» Denne poleringstype er til dig der ønsker en bil der står næsten helt ridsefri

» Ridsfjernelse 70-80%


3 trins polering

» Fjerner grove ridser, syreskader, mattering af lakken og andre uperfektheder derefter poleres lakken op i en fin polering.

» Denne poleringstype er til dig der ønsker mindst mulige ridser, så din bil næsten står som ny!

» Ridsfjernelse 90-95%

Interiør

Trænger din bils indvendige interiør til en kærlig hånd? Hos Nordals Bilpleje tilbyder vi alt lige fra en let støvsugning til en komplet og dybdegående klargøring, hvor alt skidt og snavs bliver blæst op af gulv og måtter med lufttryk. Samtidig er det også muligt, at tilkøbe sæderens, hvor sæder får en dybdegående rens. Derudover tilbyder vi proffensionel rengøring af alt instrumentering fra A-Z og samtidig vil alt plast få en god omgang vinylrens og vinylopfriskning. Oplever du komplikationer med hundehår i bilen, så står vi også til rådighed indenfor dette.